Update cookies preferences

Joiny opstapdagen

Beste Joiny fan,

 

De eerste maanden, na de introductie van de Joiny, en de vele media-aandacht waren zeer hectisch maar inspirerend. Heel mooi om nu al geconstateerd te hebben, dat er behoefte is aan een mobiliteitsoplossing die voorheen niet verkrijgbaar was.

De reacties op onze website en socials waren overweldigend. Fijn!

 

Zoals we al aangekondigd hebben, gaan wij een eerste grote productieserie opstarten, waarbij het de intentie is om de eerste exemplaren nog dit jaar uit te leveren aan de dealers.

Serieuze gegadigden krijgen de mogelijkheid om vooraf in te kunnen schrijven, waarmee er een Joiny op voorhand gereserveerd zal worden. Daarnaast willen wij potentiële gebruikers de gelegenheid gaan bieden om vooraf te kunnen testrijden. 

 

In nauwe samenwerking met dealers in heel Nederland, willen wij na de zomervakantieperiode “opstapdagen” gaan organiseren. Op nader aan te gegeven data, willen wij gezamenlijk met de regionale winkelier proefrijden mogelijk maken. Dit om niet alleen behendig te worden, maar ook de bijzondere beleving van het rijden op een Joiny te ervaren. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Zonder een goede uitgevoerde testrit mag de winkelier niet een Joiny verkopen/leveren.

 

Heb jij belangstelling en ga jij de uitdaging met Joiny aan, dan ontvangen wij graag meer info over je woonplaats en hoe wij eventueel telefonisch contact met je kunnen opnemen.

 

Alvast een hele fijne zomer toegewenst,

 

Met vriendelijke groet,

 

Michel Disselhorst, sales director

Goed Industrieel Ontwerp Top 100 2023

Joiny is opgenomen in de Goed Industrieel Ontwerp Top 100 2023 en behoort d...
Lees meer

Joiny opstapdagen

In nauwe samenwerking met dealers in heel Nederland, willen wij na de zomer...
Lees meer