Update cookies preferences

Verkooppunten

Verkoop-punten

Sloot is een onze verkopende partners in regio Twente.

Sloot2Wielers Delden
Sint Annabrinkstraat 1
7491 XD Delden
T: 074 – 789 00 68

Sloot2Wielers Borne
Grotestraat 214
7622 GT Borne
T: 074 – 789 00 68

Sloot2Wielers Tubbergen
Grotestraat 50
7651 CK Tubbergen
T: 074 – 789 00 68

Bij Sloot2wielers kunt u terecht voor een scala van E-bikes, maar mocht fietsen niet meer zo goed meer gaan, dan biedt Sloot2wielers voor u met de Joiny ook de oplossing voor de volgende stap. En mocht uw oog vervolgens gevallen zijn op de mogelijkheden van de Joiny, dan maakt u bij Sloot2wielers vervolgens een uitgebreide proefrit op het speciale circuit bij het filiaal, zodat u uw vaardigheden in de praktijk kunt testen. De instructeur van Sloot2Wielers zal u daarbij uitgebreid instrueren en adviseren. Uiteraard kan Sloot2Wielers ook meer informatie verstrekken over de optionele accessoires.

Leenders fietsen is een van onze verkopende partners in de regio Twente

Leenders fietsen

Pasmaatweg 40 

7556 PH Hengelo

T: 074 - 291 4355

Leenders Fietsen beschikt over een uitgebreid aanbod fietsen, e-bikes, e-mountainbikes. Naast onze fysieke winkel in Hengelo, bieden we ook de mogelijkheid om eenvoudig online een fiets te bestellen. Voor iedere situatie hebben we de ideale fiets beschikbaar. Of het nu gaat om de eerste kinderfiets, het veilig meenemen van je kind(eren) op de elektrische bakfiets of om een elektrische mountainbike om lekker door de bergen en bossen te fietsen. Sinds kort verkopen wij ook de Joiny en kunt u bij ons een testrit maken.

De Graaf  mobiliteit is onze verkopende partner in de regio Noord-Holland

De Graaf Mobiliteit Amsterdam 

Nieuwe Hemweg 7c

1013 BG Amsterdam

T: 020 475 1390

De Graaf Mobiliteit 

Opmeer 

De Veken 5

1716 KE Opmeer

T: 0800 4545123

De Graaf Mobiliteit is dé specialist in mobiliteit en welzijn. U kunt er terecht voor rollators, scootmobielen, brommobielen, wandelstokken, sta-op stoelen en nog veel meer producten die uw mobiliteit en welzijn een positieve boost geven. Het team van De Graaf Mobiliteit staat voor de ultieme hulp die u nodig heeft bij de aanschaf van een van de producten.

Care4more is onze verkopende partner in de regio Noord

Care4more Drachten

Pascallaan 2 (route)
9207 JS Drachten

T: 0512 - 51 36 50

Over Care4More

Wij brengen mensen, die niet meer kunnen fietsen op een tweewieler, weer in beweging en geven ze weer een stukje vrijheid terug. Dit doen we o.a. met onze driewieler fietsen, duofietsen en rolstoelfietsen.

Bewegen doe je samen!

Bewegen helpt een mens vooruit. Fysiek, maar ook geestelijk. Op elke leeftijd en in elke omstandigheid. En beweeg je samen, dan gaat die vooruitgang veel sneller. Makkelijker ook. Bovendien is samen bewegen veel leuker. Wij maken samen bewegen mogelijk. 

2Wheels is onze verkopende partner in de regio West

2wheels fiets- en scooterwinkel

Rijnsburgerweg 120

2231 AG Rijnsburg

T: 071-5652233.

Ben je van plan om een nieuwe scooter of (elektrische) fiets te kopen? Of zoek je juist een adres waar je terecht kunt voor onderhoud of reparatie?

2wheels is je partner op het gebied van rijden op twee wielen. Jouw mobiliteit is onze zorg. Dat doen we graag!


Alle scooters en fietsen worden geleverd met volledige garantie, soms wel tot 5 jaar. En op reparaties zitten 3 maanden Bovag garantie. 

Ook helpen we je graag bij het adviseren voor mooie en handige accessoires voor je E-bike, (bak-)fiets, scooter of elektrische step.

2Wheels is onze verkopende partner in de regio Brabant

Thuiszorgwinkel

Spoorstraat 1

5241 EG Rosmalen

T: 073 5220518

Onze missie is dat u zolang mogelijk plezierig thuis kunt leven en u te voorzien van alle nodige hulpmiddelen zodat dit mogelijk wordt. Wij dragen graag bij aan een optimale en kwalitatief hoogwaardige invulling van uw leven. Met onze passie zijn wij in 1998 met onze website gestart om alle hulpmiddelen snel en eenvoudig bij u thuis bezorgd te krijgen. Wij richten ons op jonge gezinnen en senioren.

Spijkerman is onze verkopende partner in de regio Salland

Spijkerman

Poggenbelt 17

7448 PL Haarle

T: 0548 595 082

Spijkerman-Haarle is een veelzijdig bedrijf dat in vele producten en diensten voorziet. Met name op het gebied van mobiliteit zijn wij zeer actief: tanken, rijwielen, revalidatiemiddelen en kado artikelen.

Totale zorgwinkel is onze verkopende partner in de regio Gelderland

Totale Zorgwinkel
Russchemorsweg 38 
7161 RT Neede

T: 0545-296 368

Persoonlijk advies en servicegericht

Het begon allemaal in 2008. Door een gebrek aan thuiszorgartikelen in onze regio, besloten we als familie de handen ineen te slaan: dé start van Totale Zorgwinkel. Nu is onze winkel uitgegroeid tot een begrip in de regio. Ons uitgebreide assortiment en de persoonlijke en snelle service, maakt onze klanten tot blije klanten. Ondertussen zijn wij landelijk uitgegroeid tot 1 van de grootste zorgwinkels met het ruimste assortiment in hulpmiddelen.

Max vitaal is onze verkopende partner in de regio Noordoostpolder

Max-Vitaal

Traktieweg 12
8304 BA Emmeloord

T: 0527 - 860 086

Maxvitaal is een moderne zorgwinkel waar iedereen terecht kan voor deskundig advies, verschillende diensten en tal van kortingsvoordelen. De winkel is bewust toegankelijk, modern en gezellig ingericht. Maxvitaal heeft een grote voorraad van diverse hulpmiddelen, veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar. 


Ons doel is u op een deskundige, open en eerlijke manier te helpen uw leven zo comfortabel mogelijk te leven. Een intensieve samenwerking met leveranciers, zorgdeskundigen en vrijwilligers geeft ons deze mogelijkheid.

Max vitaal is onze verkopende partner in de regio Twente

Harberink Tweewielers

Julianastraat 37
7591EK Denekamp

T: +31 (0)541-351546

Sinds 1957 heeft Harberink Tweewielers een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en service. Onze geschiedenis begon in dat jaar, toen de 29-jarige Gerrit Harberink zijn eigen weg insloeg. Hij startte met een bescheiden onderhouds- en reparatiewinkel voor gemotoriseerde tweewielers in het gebouw, die ooit dienst had gedaan als kleedruimte voor de lokale voetbalclub. De zaak groeide gestaag en verhuisde uiteindelijk naar onze huidige locatie.


Max vitaal is onze verkopende partner in de regio Drenthe

Zorgplaza
Kanaalstraat 27
9301 LP Roden (Noordenveld)

T: 050-7370340

Bij Zorgplaza gevestigd in het centrum van Roden, kunt u terecht voor diverse zorg- en hulpmiddelen die het dagelijkse leven vergemakkelijken.

Zorgplaza is onze verkopende partner in de regio Vechtdal

Zorgpunt Hardenberg
Kollergang 9a
7773 NG Hardenberg

T (0523) 680 569

Zorgpunt Hardenberg biedt advies over het kopen, huren en lenen van zorghulpmiddelen. Er is een ruim assortiment aan zorghulpmiddelen. Wanneer u iets overkomt en zorg of aanpassingen nodig heeft komt er een oerwoud van vragen op u af.


Zorgpunt Hardenberg wil u graag op weg helpen. We kunnen dit doen door onze uitgebreide kennis van hulpmiddelen, maar ook is het personeel van Zorgpunt Hardenberg op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in “zorgland” en probeert op die manier de burger van raad en daad te voorzien. Zorgpunt Hardenberg is centraal gelegen en heeft gratis parkeerruimte voor de deur.

Jansen 2 wielers is onze verkopende partner in de regio Veluwe

Jansen 2 wielers

Livingstonestraat 9B
3772 KG Barneveld

T: 0342 422 148

Fietsspecialisten van de Veluwe

Wij gaan voor persoonlijke aandacht; iedere klant is uniek. Een bezoek aan onze showroom in Barneveld bewijst dat aandacht en advies bij Jansen 2wielers geen loze kreten zijn. Onze specialisten zijn betrokken bij uw advies.